Annonse

Copenhagen Fashion week SS20

Copenhagen Fashion week SS20
12. august 2019 lep@freemindsmedia.com

12. august 2019

Copenhagen Fashion week SS20

Tekst: Sofia Johansson (Lea Petrine red.)

Favorittuken for alle moteentusiaster gikk av stabelen i København forrige uke. Men selv for oss, som er mer interessert i hår og alt som følger med det, er det en fantastisk mulighet for å få med seg de siste trendene og la seg inspirere. Copenhagen Fashion Week SS20 bød på mange flotte og imponerende frisyrer.

Vi kan scrolle i timesvis på Instagram og fortsatt ha mye igjen å se fra alle de vakre og kule kreasjonene som ble vist under den danske moteuken. Inspirasjonen flyter og vi kan ikke unngå bli begeistret av alle bildene. Derfor har vi samlet noen looks fra ulike visninger fra Copenhagen Fashion Week. La deg inspirere og se på noen av frisyrene og stylingene vi kommer til å se mer av fremover.

@Mariannejensenhair

Marianne Jensen har, som mange andre, hatt fullt opp under Fashion week og stylet flere ulike show. Blant annet for norske @holzweiler, her ser du hun og  @ellabruun lage krøller til visningen av merkets SS20-kolleksjon.

@Ceciliebahnsen

Cim Mahony og hans team, @studiocimmahony, var også noen av de som stylet flere visninger under de intensive motedagene. De stod blant annet for håret til Cecilie Bahnsen’s visning der modellene var stylet med en kul wet look.

@patrikssongroup

@helmstedt sitt fargeglade show ble vist i Danmarks Nasjonalmuseum, som til ære for dagen lignet mer på et eventyrland. Håret som var like fantastisk som omgivelsene ble skapt av @annacofone@studiocimmahony og @barnholdts.

@kwolffan

Her deler Kristina Wolff, som arbeidet sammen med Marianne Jensen, noen backstagebilder fra @rotatebirgerchristensen sitt avslutningsshow på torsdagen. De rundet av @cphfw med jubel og stående applaus.

@Larssonlange

Svenske Larsson & Lange reiste til København for å style hår under moteuken. Denne gangen skapte de, sammen med Sidsel Marie Bøg i spissen, hårmagi på Munthe sitt show.

@elisabeth_creativeheadz

Creative Headz stylet hår på Custommade’s visning, som ble holdt i magiske omgivelser på det konglige teater. På visningen fikk vi se mange tidsløse, vakre frisyrer med både hårbånd og perler.

Del dine frisyrebilder med oss!
Vi elsker å la oss inspirere av alle de fine frisyrer og stylinger som finnes der ute, og vi vil veldig gjerne se mer av nettopp ditt arbeid! Del dine bilder med oss gjennom å hastagge #hairmagazineno, så er det kanskje ditt bilde som dukker opp i vår neste inspirasjonasartikkel.

ANNONSE