Annonse

Eco Cult i Oslo

Eco Cult i Oslo
10. mai 2019 lep@freemindsmedia.com

10. mai 2019

Eco Cult i Oslo

Tekst: Gunnhild Bjørnsti
Foto: Marianne Otterdahl-Jensen

Frisørsalongen Eco Cult har prinsippene klare. Seriene de benytter er miljøvennlige og bærekraftige. Ideene gjenspeiler seg i interiøret med grønne planter og fargerike blomster. Store speilflater reflekterer alle fargene og plantene. Panoramavinduer slipper inn mye lys og skaper luftig stemning! Sofa, stoler og puter er i lekre nyanser mot diskrete grå vegger.

 

Inngangsdøren er bevaringsverdig og har sitt opphav fra Lambrechts bokhandel som holdt til i gården i nesten 100 år. Gamle hyller og innredning fra bokhandlerens dager er byttet ut med elegante salongstoler i grønt og metallic-hvitt fra det japanske kvalitetsmerket Takara Belmont.

– Stolene er av svært god kvalitet, vi er også forhandlere, forklarer Camilla Eldegard, en av fire eiere bak Eco Cult.

Hun driver Eco Cult sammen med sin svigerinne Bia Camilla Tingbjør som er faglig leder, Victoria Alvad som er markedsansvarlig og Mona Alvad.

– Vårt konsept er å være en «Beauty destination» , en frisørsalong med tilbud om hudpleie, negler, make up, herreavdeling/barbershop og butikk med salg av økologiske produkter til både hud og hår! I kjelleren er det egne rom for vippe-extensions , microblading, tatovering og Medi spa med behandlinger som injeksjoner, mesoterapi, PRP og trådløft utført av spesialister.

Eco Cult har 14 frisør plasser med stoler av merket Takara Belmont.

En egen herreavdeling med in-house barberer inviterer Oslos karer inn til Eco Cult.

Et ressurssterkt team som har spesialisert seg på extensions, fletter, styling, brud, parykker, vipper og negler og male grooming, står samlet bak salongen.

– Hele salong-ideen er bygd opp fra Instagram. Det er Victoria som driver opp interessen via Instagram kontoen @Eco.cult Bildene inspirerer våre følgere og kunder, i alle aldre, fra hele Norge, avslutter Camilla Eldegard.

ANNONSE