Annonse

Finalistene i Wella TrendVision Awards

Finalistene i Wella TrendVision Awards
28. august 2019 lep@freemindsmedia.com

28. august 2019

Finalistene i Wella TrendVision Awards

Tekst: Sofia Johansson (Lea Petrine Red.)

Nå er det endelig klart hvem som er finalister i Wella Professionals norske National TrendVision Awards 2019. Her under kan du se de 16 finalistbidragene i konkurransens to kategorier; Wella Creative Artist of the year 2019 og Wella Color Artist of the year 2019.

I flere måneder har konkurranselystne frisører sendt inn deres bidrag til årets nasjonale utgave av Wella Professionals TrendVision Award, i håp om å bli en av de 16 finalistene. Etter en lang ventetid har finalistene endelig blitt presentert og her kan du se alle de talentfulle, norske frisørene som kommer til å konkurrere i Color Artist og Creative Artist i september.

Vinnerne i TrendVision Award 2019 får æren av å representere Norge og @wellanordic på en tredagers lang Creative Retreat i Sevilla i Spania. Der vil de bli utfordret, sammen med alle internasjonale vinnere, med nye kreative oppgaver som blir ledet av verdenskjente frisørikoner og stylistproffer. I tillegg vinner de også to nordiske mentordager innen de reiser til Sevilla, skreddersydd for å gi vinnerne best mulig opplevelse når de kommer fram. De får også kurs og produkter fra Wella Professionals i det kommende året.

De to vinnerne kåres på Wella Studio Oslo den 19. september.

Alle finalistene i Wella Creative Artist of the year 2019 og Wella Color Artist of the year 2019

ANNONSE