Annonse

Gjør deg klar for Nordic Hair Awards 2020!

Gjør deg klar for Nordic Hair Awards 2020!
9. oktober 2019 lep@freemindsmedia.com

09. oktober 2019

Gjør deg klar for Nordic Hair Awards 2020!

Nordic Hair Awards er en frisørkonkurranse hvor frisører fra Norge, Sverige, Danmark og Finland konkurrerer mot hverandre for å bli den beste i Norden. Det er syv kategorier som alle de nordiske frisørene kan delta i (gratis) for å vise fram deres talent i klipping, farging, styling og i salongdesign. Alle kan delta med deres beste look, uavhengig av erfaring.

Nordic Hair Awards åpner konkurransen den 21. oktober, som består av kategoriene Women’s, Men’s, Avant-Garde, Colour Technician, Editorial Stylist, Young Talent og Salon Design. Alle konkurransebidrag kan sendes inn på hjemmesiden, www.nordichairawards.com, innen den 17. februar 2020. Etter frisørenes ønske har vi gjort en stor endring for 2020. Det vil nå være to finalister fra hvert land i alle kategorier – også i fotokategoriene; Nordic Editorial Stylist of the Year og Nordic Young Talent of the Year. Én finalist vil bli valgt gjennom offentlig online avstemning og én finalist vil bli valgt av juryen.

Alle reglene for 2020 har blitt oppdatert så det er ingenting som stopper deg fra å starte forberedelsene og din kreative prosess. Gjør deg klar for å konkurrere i Nordic Hair Awards 2020! Se alle kategoriene og les reglene på norsk under.

ANNONSE