Annonse

Vi kan alle gjøre noe godt for vårt miljø

Vi kan alle gjøre noe godt for vårt miljø
27. mai 2019 kla@freemindsmedia.com

27. mai 2019

Vi kan alle gjøre noe godt for vårt miljø

Tekst & foto: Zenz

Forbrukerne etterspør i større og større omfang sunne og bærekraftige produkter. FN’s verdensmål for bærekraftig utvikling, samt forbrukernes ønsker om produkter og behandlinger som støtter opp omkring en sunn og bærekraftig livsstil er med på å forandre skjønnhetsbransjen.

Nylig ble det gjennomført en analyse som viser flere og flere er oppmerksomme på, samt etterspør, produkter hvor det er sikkerhet for at produksjonen, emballasje og innhold ikke skader miljøet og forbrukeren.

Det stiller krav til salongeiere om å tilby kundene produkter som lever opp til disse krav, og her er merkingene viktige da det er kundens eneste bevis på at produkter ikke har ingredienser som skader miljøet eller sunnheten.

Mange produsenter og frisører er godt på vei mot grønn omstilling, og i Zenz har de arbeidet målrettet med å inkorporere FN’s verdensmål for bærekraftighet i deres produkter og salonger. Zenz ønsker å dele den viten og de erfaringer som de har, slik at bransjen kan medvirke til å oppfylle FN’s verdensmål for bærekraftig utvikling.

Hvis du besøker Nordic Hair Awards and Expo kan du møte Zenz og høre mer om hva du kan gjøre for miljøet, klimaet og sunnheten i din salong – selv de små endringer kan gjøre en forskjell.

Les mer om bærekraftige produkter og miljø på Svanemerkets hjemmeside

ANNONSE