Annonse

Imponerende forestilling når Gold Global Contest ble avgjort i København

Imponerende forestilling når Gold Global Contest ble avgjort i København
23. oktober 2019 lep@freemindsmedia.com

23. oktober 2019

Imponerende forestilling når Gold Global Contest ble avgjort i København

Tekst & Foto: Alexandra Malmborg

750 frisører fra hele Europa samlet seg i Wallmans sjarmerende lokaler i København for å oppleve Gold Global Contest for første gang. Gjestene hadde finstasen på og stemningen var mildt sagt forventningsfull når de ankom på den røde matten med champagne.

Victor Moreno og Marco Merie, mennene bak Gold og kveldens verter, ønsket alle hjertelig velkommen innen teamet fra Wallmans innviet scenen med dans, sang og akrobatikk. Vi var nok noen stykker som hadde hjertet i halsen da akrobatene svingte seg vilt fram og tilbake, hengende i en stor lyktestolpe oppe i luften, over bord og middagsgjester.

Grunnleggerne av GOLD, Victor Moreno og Marco Marie, var kveldens verter.

Wallmans crew viste som vanlig fram et underholdene show med dans og akrobatikk.

En av de mest oppsiktsvekkende frisyrene kom fra det norske teamet som  bød på et fantastisk show.

For første gang noensinne skulle Gold Global Contest nå avgjøres live. Av de 150 bidragene som ble sendt inn til konkurransen var det bare seks som gikk videre til finalen. Finalistene fikk under kvelden sjansen til å vise fram sine ferdigheter basert på fem kategorier; hår, helhets-look, kreativitet, harmoni og presentasjon.

Teamene kom fra Norge, Sverige, Tyskland, Beliga, Polen og Nederland, og for en forestilling det ble! Det var ingen tvil om at de konkurrerende brukte mye tid og energi på sine show. Publikum fikk virkelig oppleve hårshow med høyt nivå, ikke bare på grunn av hår og utfordrende frisyrer, men også koreografien, musikken og de visuelle utrykkene var imponerende.

 

Les også: Glamour og luksus på Gold Show i København

Nederlenderne viste fram selvsikre modeller med et punkrock-tema.

Tysklands bidrag bygde på «De fem elementer» hvorav looken reflekterte ild.  

Juryen bestod av velkjente ansikt i bransjen. Utover de to vertene, Victor og Marco, var også Ari Koponen, HeadBrands Education Manager (SE), Søren Hedegaard, frisørmaster og privatfrisør for kronprinsessen Mary (DK) og Kristian Bertelsen, grunnlegger av Zoom by Zoom (DK) dommere.

Juryen for live-konkurransen bestod av fra venstre Victor Moreno, Ari Koponen, Søren Hedegaard, Marco Merie og Kristian Bertelsen.

Norge sitt imponerende bidrag. 

Til tross for en hard konkurranse var det jentene Angelina Bergqvist og Cornelia Munge fra LYXVXO i Växjö, Sverige, som gikk av med seieren og den fine premien på 10 000 €. Foruten prissjekken vant de også en plass på Gold International Artistic Team til det kommende året. Gratulerer så mye!

Sverige sitt bidrag. 

Belgia viste fram mye gull og detaljerte kostymer.

Det vinnende bidraget fra Sverige hadde et gjennomtenkt konsept med inspirasjon fra stamme-kulturer og natur.

Det var glade jenter fra salong LYXVXO i Växjö som mottok den fine premien på 10 000 € og en plass i Golds internasjonale Artistic Team.

Etter prisutdelingen var det dags for Gold sitt internasjonale team å vise hva de er gode for. Til og med her fikk gjestene følge med på en reise. Showene bød på alt fra pompøse gallafrisyrer og rockete stylinger til fargesterk inspirasjon. Etter en god treretters middag, et fullpakket sceneskjema og inspirasjon for enhver smak, avsluttet kvelden med full fres på dansegulvet. Dette var uten tvil en bedre måte å bruke en søndag på. Takk Gold Professional Haircare!

 

 

Les også: Fellesskap, kos & fest på HeadBrands Xperience

Gold International Artistic Team.

I fjor fikk gjestene oppleve imponerende gullhorn. I år var de skiftet ut med store vinger i den selvfølgelige fargen – gull.

Se flere bilder i galleriet her!

ANNONSE