Annonse

Hair Magazine i samarbeid med Salon International

Hair Magazine i samarbeid med Salon International
25. mai 2017 bal@freemindsmedia.com

25. mai 2017

Hair Magazine i samarbeid med Salon International 

Freeminds Media, utgiver av Hair Magazine, som distribueres til 35 000 frisører i Norden, har nå inngått et samarbeid og blitt nordisk mediepartner til Salon International – Europas mest inspirerende arrangement innen frisørbransjen. Samarbeidet innebærer blant annet at lesere av Hair Magazine får tilgang til eksklusive tilbud på messen som finner sted på ExCeL London fra 14. – 16. oktober 2017.

Hair Magazine i samarbejde med Salon International

I oktober inviterer Salon International profesjonelle frisører til årets arrangement, som globalt sett er en av de mest spennende messene i bransjen. Mer enn 400 varemerker kommer til å være til stede på messen, som tilbyr et bredt spekter av arrangementer, utstillinger, workshops og lanseringer for besøkende fra hele verden. Salon International er det perfekte stedet hvis du ønsker å bli inspirert av de nyeste trender og teknikker, oppleve de siste lanseringene og komme tett på og oppnå personlige møter med ledende personer innen frisørindustrien.

EN UNIK MULIGHET
Freeminds Media, som står bak Hair Magazine i Danmark, Sverige og Norge, har inngått en avtale med Salon International, som gjør dem til den offisielle mediepartneren i Norden og kommer dermed til å dele nyheter og informasjon fra begivenheten med sine lesere. – Vi er utrolig stolte over å være nordisk samarbeidspartner til Salon International, sier Camilla Svensson, sjefredaktør i Freeminds Media. Den britiske frisørscenen har en sterk posisjon, og vi ser frem til å kunne gi våre lesere en unik mulighet til å oppleve denne verdensomspennende frisørbegivenheten. – Salon International er glade for å få sjansen til å jobbe med Camilla og teamet til Freeminds Media. Sammen vil de jobbe for å få frisører fra Skandinavia til Salon International, hvor de vil få muligheten til å oppdatere seg på de siste hår-trendene, tips og teknikker samt nye produktlanseringer og veletablerte merkevarer på scenen, sier Jayne Lewis-Orr, administrerende direktør for Salon International.

Hair Magazine i samarbejde med Salon International

BLI MED HAIR MAGAZINE TIL LONDON!
I tillegg til all inspirasjonen du får gjennom å lese om messen i Hair Magazine, kan du nå få fordelaktige tilbud på billetter til Salon International, slik at du selv kan oppleve alt som skal skje i London. Som leser av Hair Magazine får du 10 prosent rabatt på inngangsbilletter til messen, og muligheten til å delta i et eksklusivt networking-event og andre spennende fordeler. 

Mer informasjon kommer, men reserver allerede nå 14. til 16. oktober 2017 i kalenderen.

Les også: COTY samarbeider med Salon International og Alternative Hair

Hair Magazine i samarbete med Salon International

Om Salon International

  • Salon International er i sitt 44. år.
  • Medarrangør er Hairdressers Journal International
  • Showet foregår på nesten 25 000 kvadratmeter med sine
  • 250 utstillere og artister i verdensklasse.
  • Fjorårets utstilling lokket til seg 38 876 besøkende fra 60 land
  • i løpet av tre intense dager med messe og show.
  • 14. – 16. oktober foregår messen på ExCeL i London.

Tekst: Hair Magazine
Foto: Salon International 

Denne artikkelen kan også leses i Hair Magazine, 1. utgave 2017. ANNONSE