Annonse

Håroskop

Håroskop
18. juli 2019 bal@freemindsmedia.com

18. juli 2019

Håroskop

Tekst: Julie Johansen
Illustrationer: Stine Ratje

 

Du vet sikkert allerede hva ditt stjernetegn står for, men vet du hvilken frisyre som passer til? Det får du svaret på her, hvor du blir guidet til den frisyre som er den rette for ditt stjernetegn. Få frisyren som passer til deg og din sommerskjebne.

Bemerk at ironi kan forekomme.

 Vannmannen - Strandhår

Vannmannen – Strandhår
21. januar – 18. februar

Som Vannmann er det frisyren strandhår som vil gi deg den bevegelighet du har bruk for denne sommer for å kunne utleve din frihet til det fulle. Ditt hår skal være løst, tilfeldig og fyldig, og du vil utstråle en naturlig aura og oppnå et sexy look som virker tiltrekkende for din utkårede og andre single du møder på din vei.

Tips: Ha alltid en saltvannsspray i vesken, så du kan friske opp looken i løpet av dagen!

Fisken - wet look

Fisken – wet look
19. februar – 20. mars

Er du Fisk skal du gå etter wet look frisyren, da det vil gi deg et rent og skarpt uttrykk som får deg til å føle en selvsikkerhet som gir deg lyst til å oppsøke nye opplevelser å ta sommeren med storm. Ditt hår skal være vått og gredd tilbake, hvilket vil fange andres oppmerksomhet da du tør skille deg ut fra mengden.

Tips: Ha alltid en kam og en hårgelé med i vesken, så du kan holde frisyren intakt.

Væren - Space buns

Væren – Space buns
21. mars – 20. april

Tilhører du stjernetegnet Væren bør du gå etter space buns, som gir en befriende følelse som gjør deg i stand til å være særlig aktiv i sommer. Ditt hår skal vris eller flettes og festes i to topper, som gir deg en smart, sporty look som utstråler mot, da du tør å bære en moderne vri på en velkjent barnefrisyre.

Tips: Kjøp små hårstrikker som matcher din hårfarge, så de ikke er synlige i håret.

Tyren - spikes

Tyren – spikes
21. april – 21. mai

Tyrens frisyre er spikes, en 90-talls kjenning, som vekkes til live denne sommer, da folk omkring deg har bruk for at du inntar rollen som trendsetter. Ditt hår skal samles i mindre spisse seksjoner og kan med fordel farges, hvilket gjør din look mer vågal og oppsiktsvekkende.

Tips: Ha alltid voks med i vesken, så du kan sikre deg at håret forblir i de satte spisser.

Tvillingen - Todelt frisyre

Tvillingen – Todelt frisyre
22. mai – 21. juni

Som Tvilling er det naturlig for deg med en todelt frisyre, du skal derfor have fletter som kan flagre fritt i luften i sommervarmen og gi deg en lett, men samtidig kontrollert følelse. Ditt hår skal være flettet fra rot til spiss, og du kan med fordel skifte fletteteknikk for å skape variasjon i looken, som vil være et uttrykk for alle de sider du har.

Tips: Gå på Youtube og søk på fletter for å få inspirasjon til ditt hår.

Krepsen - Oppsatte fletter

Krepsen – Oppsatte fletter
22. juni – 22. juli

Tilhører du stjernetegnet krepsen er din frisyre oppsatte fletter, som vil gi deg en avslappet følelse som vil være passende når du denne sommer skal oppholde deg i hjemlige omgivelser. Ditt hår skal flettes og deretter festes på hodet, da det vil gi deg en bedårende look som får andre til å se deg som den gode person du er.

Tips: Bruk fargede hårstrikker for å gjøre looken mere sprelsk.

Løven - Mikrofonhår

Løven – Mikrofonhår
23. juli – 23. august

Er du Løve og ikke født med mikrofonhår så skal du ha permanent, frisyren som egner seg til deg er nemlig naturlige krøller som flyter lett når du beveger deg, hvilket passer til den dyriske ville side du gjemmer på denne sommer. Ditt hår skal fønes stort med softstyler samt tuperes, og du kan med fordel la ditt vindblåste hår prege looken, som vil stjele spotlightet fra alle andre.

Tips: Bruk en bredtannet kam til å gre ditt hår, det ødelegger ikke krøllene på samme måte som en børste.

Jomfruen - Alvefrisyren

Jomfruen – Alvefrisyren
24. august – 23. september

Jomfruen skal gå etter alvefrisyren som kan bæres helt ubemerket, hvilket du får bruk for denne sommeren for å kunne gi deg hen til et romantisk eventyr og ha fullt fokus på dette. Ditt hår skal være langt og bølget, samt festet på bakhodet, og du vil fremstå yndig og trollbinde alle omkring deg.

Tips: Plukk blomster i veikanten og la dem inngå i looken.

Vekten - Asymmetriske frisyre

Vekten – Asymmetriske frisyre
24. september – 23. oktober

Som Vekt bør du gå etter den asymmetriske frisyre, da du dermed kommer i kontakt med din medfødte evne til å balansere, hvilket vil styrke din sinnsro og øke din velvære over sommeren. Ditt hår skal uansett om du er kort- eller langhåret være kortere på den ene side enn på den andre, hvilket vil skape en mystikk som vil gjøre andre nysgjerrige.

Tips: Få striper i håret, det vil fremme asymmetrien i looken.

 Skorpionen - Seksjonsinndelte hestehale

Skorpionen – Seksjonsinndelte hestehale
24. oktober – 22. november

Skorpionens frisyre er den seksjonsinndelte hestehale, som vil få deg til å føle en styrke og sensualitet som vil gjøre deg i stand til å utleve dine sommerdrømmer. Ditt hår skal settes i en hestehale som samles av hårstrikker flere steder, som danner en rekke seksjoner av hår, hvilket vil gi deg en magisk utstråling som bliver trekkplaster for flørtende blikk.

Tips: Bruk sorte små, men brede strikker for å fremme lookens uttrykk.

Skytten - Høye hestehale

Skytten – Høye hestehale
23. november – 21. desember

For Skytten er det den høye hestehale som er den rette frisyre, som svinger i lekende i luften og gir en energisk følelse når du beveger deg ut på din reise i sommer, enten det er mentalt eller fysisk. Ditt hår skal være glatt og samlet i en stram hestehale, og du vil fremstå som målbevisst, hvilket andre vil respektere deg for.

Tips: Bruk masse hårspray for å unngå løse småhår og sikre den glatte look.

Steinbukken - Knutefrisyre

Steinbukken – Knutefrisyre
22. desember – 20. januar

Som Steinbukk er det knutefrisyre som vil gi deg den fasthet du har behov for denne sommer, hvor du vil ha fokus på dine karrieremessige aktiviteter. Ditt hår skal samles stramt i en knute uten noen løse nakkehår, hvilket vil gi deg en besluttsom look som får andre til å tenke høye tanker om deg.

Tips: Ha alltid en ekstra hårstrikk med i vesken, hvis den du har i skulle bli ødelagt.

 

ANNONSE