Annonse

HeadBrands er nå offisiell distributør av Dyson Supersonic Professional

HeadBrands er nå offisiell distributør av Dyson Supersonic Professional
29. oktober 2019 lep@freemindsmedia.com

29. oktober 2019

HeadBrands er nå offisiell distributør av Dyson Supersonic Professional

Tekst: HeadBrands pressemelding

Årets frisørnyhet har landet – og det har den gjort hos HeadBrands som nå er offisiell distributør av Dyson Supersonic Professional i Sverige, Danmark, Norge og Finland. – At HeadBrands har blitt vist tilliten ved å være offisiell distributør for Supersonic Pro i Norden er noe vi er svært stolte over, sier visedirektør for HeadBrands, Fredrik Gelkner.

Nå har Dysons Supersonic Professional Edition kommet til Skandinavia – og HeadBrands er distributør for den profesjonelle hårføneren.

– Responsen fra våre kunder kan oppfattes i et eneste ord: “ENDELIG!” Mange frisører har lenge villet kjøpe den profesjonelle versjonen, men ikke visst hvem de skulle henvende seg til, sier Fredrik. 9. september ble føneren lansert for det svenske, danske, norske og finske markedet – og på bare tre dager var lageret tomt.

– Etterspørselen har vært langt over våre forventninger, vi gikk tom med en gang. Vi er i kontinuerlig dialog med Dyson, og regner med å være i fase med etterspørselen i løpet av oktober.

Dyson har med føneren Supersonic Professional omdefinert hva en føner er og skal være, og har lenge vært et stort diskusjonsemne i frisørverden. Dette er nemlig verdens første hårføner hvor motoren sitter i håndtaket, som gjør at vekten konsentreres i hånden din. Føneren er derfor velbalansert og lettere å holde, selv over lengre perioder. Med en motor som i snitt er seks ganger raskere enn i en vanlig føner, produseres en luftstrøm som er dobbelt så kraftig. Resultatet er at håret tørker raskere uten at du trenger å tilføre unødvendig varme. Dysons ingeniører har dessuten finjustert en tone i motoren for å produsere en uhørbar frekvens, noe som gir et behagelig lydnivå i salongen.

– Som en del av å være frisørens beste venn, vil vi også kunne tilby frisørene de beste produktene. Dyson Supersonic Professional hører definitivt til i den kategorien.

ANNONSE