Annonse

Johan Kristensen – vinneren av Nordic Men’s Hairdresser of the Year 2019

Johan Kristensen – vinneren av Nordic Men’s Hairdresser of the Year 2019
12. august 2019 lep@freemindsmedia.com

12. august 2019

Johan Kristensen – vinneren av Nordic Men’s Hairdresser of the Year 2019

Tekst: Gunnhild Bjørnsti
Foto: Claus Peuckert

– 1960/70-tallet var min viktigste inspirasjonskilde! Johan Kristensen fra Nygatan Nio i Gävle, i Sverige, imponerte juryen i Nordic Hair Awards med sin elegante, retroinspirerte look. Vinneren av Nordic Men’s Hairdresser of the Year 2019 sponset av American Crew elsker sitt arbeid helhjertet.

– Jeg er superglad og superbegeistret, sier en entusiastisk Johan Kristensen, fra Nygatan Nio i Gävle.

Hvordan følte du deg i forkant av prisutdelingen?

– Jeg visste at jeg hadde gjort det beste jeg kunne og grublet ikke over at jeg kunne ha gjort noe annerledes. Jeg har vært super happy hele dagen. Jeg deltok på scenen, det ble intenst med shows og jeg har holdt meg fokusert. Jeg kjenner meg alltid superkomfortabel i min egen boks – det er viktig. Jeg er tilstede i øyeblikket og nyter det.

Hva betyr prisen for deg?

–Det kjennes helt utrolig bra! Jeg har vunnet mange priser i Sverige men denne nordiske prisen representerer det neste nivået. Jeg elsker arbeidet mitt med hjerte og pasjon.

Johan er inderlig lykkelig og vil ikke tenke lenger frem i tid enn å hygge seg med god champagne.

–Nå vil jeg bare nyte!

Juryens begrunnelse:

«Med et skarpt, moderne design og en komposisjon som harmonerer modellen perfekt, inspirerte vinneren av Nordic Men’s Hairdresser of the Year med en look som var presis, teknisk og moteriktig. En elegant form med en moderne tvist».

Les hele intervjuet med Johan i neste utgave av Hair Magazine. 

ANNONSE