Annonse

Fem fordeler med JRL Professional klippemaskiner og trimmers

Fem fordeler med JRL Professional klippemaskiner og trimmers
13. mai 2019 lep@freemindsmedia.com

13. mai 2019

Fem fordeler med JRL Professional klippemaskiner og trimmers

Tekst: Camilla Svensson

De mannlige kundene får stadig mer, velfortjent, oppmerksomhet i salongene og en kraftfull trimmer og en pålitelig klippemaskin er viktige komponenter i frisørens verktøykasse. Det innovative varemerket JRL Professional tilbyr klippemaskiner og trimmers med nye, praktiske funksjoner.

Etter å ha arbeidet med å produsere produkter for store virksomheter i den profesjonelle hårbransjen har familiebedriften JRL de seneste årene stått på egne ben gjennom varemerket JRL Professional. De har kombinert sin passion for innovasjon med ny teknologi og ergonomi. Resultatet er profesjonelle klippemaskiner og trimmers med nye funksjoner som gjør hverdagen i salongen lettere. JRL Professionals trimmers og klippemaskiner har utviklet løsninger på flere av de utfordringer som frisører og barberere opplever med sine verktøy. Vi har listet fem fordeler med JRL’s klippemaskiner og trimmers.

1. Jevnt resultat på rett nivå
Mange bruker sine maskiner på høyeste effekt, også når det ikke er nødvendig. JRL’s maskiner har en sensor som kjenner motstanden og forteller hvilket nivå som gir best effekt. Ved hard motstand justerer maskinen effekten automatisk slik at resultatet blir jevnt hver gang.

2. Minsket varme på skjærebladet
Å anvende en lavere hastighet minsker friksjonen, hvilket gjør at skjærebladet ikke hetes opp på samme måte. For å ytterligere minske varmen er JRL’s trimmere og klippemaskiner utrustet med deres patenterte stay-cool technology; en ny teknologi som gjennom en liten vifte kjøler ned skjærebladet samtidig som den anvendes.

3. Lavere lydnivå
Den nye teknologen kombinert med en lavere hastighet øker maskinens holdbarhet, gir en bedre kundeopplevelse og minsker dessuten lydnivået i salongen.

4. Skjæreblad med lang levetid
Alle JRL’s skjæreblad er utrustet med en selvslipende teknikk som gir lang levetid. Skjærebladene er vinklet på en måte som gjør at de sliper hverandre i stedet for å slite på seg selv. De blir ikke skarpere med tiden, men skjærebladene jevner ut hverandre så de beholder samme skarphet i en lengre periode.

5. Lang batteritid
For å kunne tilby kundene en profesjonell opplevelse er det viktig at trimmeren eller klippemaskinen presterer gjennom hele behandlingen. JRL’s maskiner har en batteritid på mellom 4-7 timer, avhengig av modell, etter fire timers oppladning, som sikrer et profesjonelt resultat hele dagen.

Følg @jrlusa på Instagram for masse av inspirasjon.

ANNONSE