Annonse

Katrin Sif Jónsdóttir – vinneren av Icelandic Hairdresser of the Year 2019

Katrin Sif Jónsdóttir – vinneren av Icelandic Hairdresser of the Year 2019
2. juli 2019 lep@freemindsmedia.com

02. juli 2019

Katrin Sif Jónsdóttir – vinneren av Icelandic Hairdresser of the Year 2019

Tekst: Gunnhild Bjørnsti
Foto: Claus Peuckert & Kai Sairanen

«Min passion for hår er total!» Katrin Sif Jónsdóttir fra Sprey Salon i Reykjavik ble utnevnt til den aller første Icelandic Hairdresser of the Year under Nordic Hair Awards i København.

Den aller første vinneren av Icelandic Hairdresser of the Year ble presentert i København under Nordic Hair Awards. Konkurransen startet allerede i begynnelsen av året da deltakerne sendte inn sine bidrag. En jury nominerte tre finalister som deretter Islands befolkning kunne stemme på. Det var et tight race men den 9. juni ble det klart at Katrin Sif Jónsdóttir fra Sprey Salon hadde vunnet!

– Jeg er så overrasket. Dette er helt «amazing». Island er et så lite land, alle kjenner alle. Vi har mange gode talenter og konkurransen er hard. Det er ikke lett å stå ut fra mengden, sier en ekstra glad Katrin Sif Jónsdóttir fra Sprey Salon i Reykjavik etter å ha mottatt prisen.

Hva kan du fortelle om din look?

–Frisyren kan minne om en enhjørning med kort hår til haken, og fargene er blå, rosa og grønt. Nyansene er myke og i pasteller. Inspirasjonen er hentet fra Vidal Sassons arbeider og hva jeg personlig liker. Jeg har en fantastisk modell og fotograf, alt ble perfekt. Hvis teamet er perfekt, blir resultatet perfekt.

Les fullt intervju med Katrin Sif Jónsdóttir i den neste utgaven av Hair Magazine.

ANNONSE