Annonse

Kérastase lanserer Fusio Scrub

Kérastase lanserer Fusio Scrub
4. oktober 2019 lep@freemindsmedia.com

04. oktober 2019

Kérastase lanserer Fusio Scrub

Tekst: Patricia Egardsson
Foto: Patricia Egardsson

Kérastase inviterte Hair Magazine til Michelinkokken Francis Cardenaus gård på bygda i Danmark for å presentere deres siste innovasjon; Fusion Scrub.

Fusion Scrub er det nyeste tilskuddet fra Kérastase og er utviklet for å dyprense hodebunnen og håret fra forurensing og stylingrester, og for å gi hodebunnen en frisk og lett følelse. Mange kvinner bruker mye tid på hudpleie, men glemmer fort huden i hodebunnen da den ikke er like synlig. Kérastase vil legge et nytt fokus på hodebunn og hvordan en sunn, ren og frisk hodebunn er det første steget mot vakker og friskt hår.

Arrangementet ble holdt i de vakre omgivelsene på Michelinkokken Francis Cardenaus rustikke gård der han, sammen med sin kone og sønn, bød på en fantastisk 3-retters lunsj. Francis hadde skapt en meny som tok utgangspunkt i de naturlige ingrediensene som finnes i Fusion Scrub serien, nemlig appelsin, ingefær, peppermynte og havsalt.

Den danske session stylisten Sidsel Marie Bøg, som er nordisk ambassadør for Kérastase, var på plass for å presentere den nye produktserien.

– Den nye skrubben er tilpasset salongbruk, men funker også perfekt til styling til catwalk eller fotografering, forteller Sidsel. Hun starter alltid sine stylinger med å bruke Fusion Scrub.

Dette gjør hun for å få bort alle gamle produktrester slik at hodebunnen blir en ren og frisk base å jobbe med. Gjennom å rengjøre hodebunnen får håret til og med naturlig luft og mer volum. I salongen fungerer det utmerket som en ekstra service å tilby de kundene som vil unne seg en spaopplevelse. I serien inngår tre sensoriske oljer som frisørene kan bruke i behandlingen for å gjøre opplevelsen ekstra luksus og personlig for kunden som selv får velge mellom tre dufter; ingefær, sandeltre eller peppermynte.

– Jeg tror at om man hopper inn i en tidsmaskin og reiser fem år fram i tid så kommer det til å være en selvfølgelighet å bruke en skrubb for hodebunnen en gang i uka, sier Sidsel.

 

Fusio Scrub

Fusio Scrub serien består av to skrubber som eksfolierer, tar bort døde hudceller og smusspartikler. Scrub Apaisant inneholder jojobaperler og appelsinskal og en skapt for en følsom hodenbunn, mens Scrub Energisant inneholder havsalt og er lagd for en normal hodebunn. Begge skrubbene vil være tilgjengelig for salongsbehandling men også for kunder å kjøpe med seg og bruke hjemme.

I serien inngår også sensoriske oljer som høyner opplevelsen for kunden i salongen. Oljen kommer i tre dufter; ingefær, sandeltre og peppermynte.

 

ANNONSE