Annonse

Kort og fargerikt – Inspirasjon fra Instagram

Kort og fargerikt – Inspirasjon fra Instagram
24. mai 2019 kla@freemindsmedia.com

24. mai 2019

Kort og fargerikt – Inspirasjon fra Instagram

Tekst: Kristine Larsen

Sommeren er rett rundt hjørnet, og mot sommeren ønsker mange både en kortere frisyre til de varme dagene, og mange ønsker også en fresh, ny farge mot sommeren. Hva er vel kulere enn en kombinasjon av de to? La deg inspirere at disse tøffe, korte, fargerike frisyrene fra Instagram!

Artisten Kiddy Smile er ofte sett i en helt kort, fargerik frisyre, her med en knall rosa variant kombinert med gull-pynt. We like!

Martina Rawet hos Billy’s Bumble and bumble i Oslo, som er nominert til Men’s Hairdresser of the Year 2019 og Nordic Young Talent 2019, har latt seg inspirere av Kiddy Smile og skapt en rekke fargerike looks, blant annet disse to med grønt og oransje.

Amerikanske Riawna Capri har skapt denne fargerike frisyren på skuespiller og modell Ruby Rose, med lilla, rosa og blå toner. Lekkert!

Stephan Swearingen har gitt sin kunde en kort frisyre i flott blå farge med kreativt mønster på siden. De røde leppene i kontrast til det blå setter virkelig prikken over i’en!

Dubai-baserte Hair Creators Academy har gitt sin kunde en utrolig lekker lilla lavender-farge. Vi digger det!

Del dine frisyrebilder med oss!

På hastaggen #hairmagazineno finner du masse av frisyrebilder og inspirasjon fra frisører rundt om I Norge. Ikke glem å bruke hashtaggen på dine bilder, så vi får ta del i alt dere skaper! Kanskje er det nettopp ditt arbeid som dukker opp i vår neste Instagram-artikkel?

ANNONSE