Annonse

Smugtitt på L’Oréal Professionnels nye Majirel Glow

Smugtitt på L’Oréal Professionnels nye Majirel Glow
28. juni 2019 lep@freemindsmedia.com

28. juni 2019

Smugtitt på L’Oréal Professionnels nye Majirel Glow

Tekst & Foto: Camilla Svensson

Den første september i år lanserer L’Oréal Professionnel den nye permanente hårfargen Majirel Glow. Allerede nå, innen sommeren, fikk noen utvalgte nordiske frisører muligheten til å bli kjent med fargen.

Nærmere 20 frisører og 20 influencere ble bydd inn av L’Oréal Professionnel til en hands-on workshop med de nye fargene Majirel Glow på The Lab i København. Dagen introduseres av Lars Gejlager, Nordic Technical Manager, som ga en introduksjon til de nye fargene som gir et mer naturlig resultat.

– Majirel Glow er en ny serie i Majirel som handler om at vi vil ha flere naturlige, glossy nyanser, sier Lars. Vi ser en stor gruppe mennesker som liker det naturlige, det solkyssete, og det er det Majirel Glow står for. Det er en mer transparent permanent farge som gir masse av glans.

Workshopen startet med at frisørene fikk teste de nye fargene på ulike underlag.

Ettersom de nye Majirel Glow slipper gjennom mer av underlaget fikk frisørene teste fargene på både lyse og mørke baser.

Til tross for at det er permanente farger, er de mer gjennomsiktig og slipper igjennom mer av hårets naturlige skiftninger. På denne måten er undertonen ekstra viktig for sluttresultatet. Majirel Glow kommer til å finnes i 10 ulike toner samt en klar tone som gjør det mulig å personifisere resultatet etter kundens ønskemål.

Hair Magazine’s egen Alexandra Malmborg fikk også en make-over. Ettersom hun tidligere har anvendt blondspray ble det en forsiktig forandring. Bunn og nakke ble lyst opp for å gi et jevnere resultat og deretter fikk de nye Majirel Glow-fargene dempe gulfarge for å gi et kaldere resultat med mer glans.

For å bli nærmere kjent med fargene og hvordan de fungerer fikk frisørene først teste ulike nyanser på forskjellige underlag innen det var dags for å sette fargen på ulike ekte modeller. Nærmere 20 nordiske influencere fikk personlig tilpassende, naturlige farger.

Bettina Frydenlund, fargeteknikker hos Escape, var en av de som testet fargene for første gang.

– Det har vært så kult å få være med på dette, forteller Bettina. Det var et virkelig herlig produkt, med en god konsistens og et fint resultat. Det ble veldig mykt.

Bettina Frydenlund fra Escape var en av de som fikk teste de nye, mer transperante og glansfulle fargene.

Se mere fra eventet i videoen og galleriet her!

ANNONSE