Annonse

Få styr på de mannlige kundene med Stine og Christian

Få styr på de mannlige kundene med Stine og Christian
14. mai 2019 lep@freemindsmedia.com

14. mai 2019

Få styr på de mannlige kundene med Stine og Christian

Tekst & Foto: Camilla Svensson

At frisørverdens blikk har blitt vendt mot mannen er hverken en hemmelighet eller en nyhet, men det er viktig å holde seg oppdatert. Noen som virkelig har satt mannen i fokus den siste tiden er Wella Professionals med deres seneste lansering SEBMAN fra Sebastian og System Man. I løpet av Wellas inspirasjonsreise til Dubai fikk vi snakke ekstra mye om trender, konsultasjon og farge til menn med Christian Andersson og Stine Høppner, som begge er en del av Wella Nordic Creative Team.

– Denne våren er den mest trendy frisyren en crop; sidene er korte, håret kammes fremover og luggen klippes av, forteller Christian. Single curl er også i vinden. Den lages gjennom en klipping som heter quiff. En quiff har lengre hår på toppen enn en crop og for å skape en single curl styles håret i sideskill og en lokk tas frem og legges i pannen.

Christian forteller også at i klippingene vil det bli flere hjørner i sidene. – Kanskje litt som en uglefar, eller som The Prodigy bare ikke så ekstremt, sier han med et glimt i øyet.
Stine utdyper:
– Det kan godt være at man ikke legger merke til hjørnene til fyrenes stylinger på gaten, med det utgjør en stor forskjell på balansen i looken. Vi har lenge vært vant til å se at menn selv fjerner hjørnene maskinkort på sidene og lar det være langt på toppen.

Kjært barn har mange navn. I løpet av den nordiske reisen til Dubai kommer det frem at finnene kaller frisyren for ananas, svenskene og danskene kaller den for Paradise Hotel-hår og nordmenn kaller den for partysvenske. Uansett hva den kalles er det ikke lenger en del av trendbildet, selv om den sikkert blir hengende en stund til.

– Det å være individuell er trendy og om vi skal få frem det beste i hvert individ, kan vi ikke komme utenom konsultasjoner. En av de sterke trendene er skjegg. Bruker man ansiktsform i konsultasjonen kan skjegget være en stor faktor for å oppnå den rektangulære maskuline formen, sier Stine.

Den klassiske klippingen quiff er trendy i vår, enten den er stylet klassisk bakover eller som en single curl med en lokk som går ned i pannen.

Krøller og tydelige hjørner i klippingen kommer sterkt inn i trendbildet denne våren. Husk å tilby dine mannlige kunder farge som skaper volum og gjør at håret ser fyldigere ut.

Denne artikkel ble publisert i Hair Magazine 2. utgave 2019.

ANNONSE