Annonse

Martina Rawet – vinneren av Nordic Young Talent of the Year 2019

Martina Rawet – vinneren av Nordic Young Talent of the Year 2019
2. juli 2019 lep@freemindsmedia.com

02. juli 2019

Martina Rawet – vinneren av Nordic Young Talent of the Year 2019

Tekst: Gunnhild Bjørnsti
Foto: Claus Peuckert

«Prisen er veldig bra for selvtilliten!». Martina Rawet, som representerte Norge, ble plukket ut av juryen til den aller første Nordic Young Talent of the Year sponset by Hair and Body Care under Nordic Hair Awards i København.

På dagen gjorde juryen sin siste bedømmelse av de fire finalistbidragene i Nordic Young Talent of the Year, og under prisseremonien på kvelden ble det avslørt at det var Martina Rawet fra Billys Bumble and Bumble i Oslo som gikk av med seieren.

– Dette var jättestressigt og samtidig kult, sier ekstra glad Martina Rawet back stage etter å ha mottatt prisen for årets unge talent.

Martina var nervøs hele dagen under Nordic Hair Awards.

– Så spent og nervøs, og da de ropte navnet mitt forstod jeg det først ikke. Men så «yes», det ble meg!

Hvem inspirerte deg til konkurransen?

– Aller mest artisten Kiddy Smile og så mine tanker om hva jeg synes er fint. På veien har min familie, venninner og kollegaer støttet meg, og ikke minst min sjef Birger – han er så supportiv. Og spesielt min søster, hun er også frisør. Jeg har bare positive opplevelser.

Juryens begrunnelse:

 «Med en flott og modig tilnærming skapte vinneren av Nordic Young Talent of the Year en teknisk velutført look med en sterk form og lekende farger».

 

Les fullt intervju med Martina Rawet i neste utgave av Hair Magazine.

ANNONSE