Annonse

Michael Shaun Corby

Michael Shaun Corby
2. oktober 2019 lep@freemindsmedia.com

02. oktober 2019

Michael Shaun Corby

Tekst: Camilla Svensson
Foto: Camilla Svensson

Fra helt rett til utvokst permanent. Living Proofs Global Creative Director Michael Shaun Corby besøkte Aarhus sammen med ICON Hairspa. Hair Magazine fikk en snakk med den internasjonale stjernen om de seneste trendene, hans globale rolle og den digitale revolusjonen som påvirker oss alle.

Michael Shaun Corby er Global Creative Director for Living Proof og Hair Magazine fikk mulighet til å treffe han i Aarhus sammen med ICON Hairspa. Michael er sprudlende glad og hans energi sprer herlig stemning både på scenen og blant stylistene backstage.

Vi holder intervjuet backstage samtidig som Michael holder på å forberede en av modellene før visningen. Han ruller opp seksjoner av hennes lange hår på en smal krølltang og deretter lar de avkjøle seg.

– I høst kommer noen viktorianske krøllteknikker tilbake. Som du ser er min krølltang smalere enn de tradisjonelle. Jeg har stilt den inn på en høy temperatur for å skape en krøll med mer intensitet som gir volum og struktur til håret. Det skal være veldig krøllete, ikke Hollywoodbølger eller strandkrøller.

Denne artikkelen ble publisert i Hair Magazine 3. utgave 2019.

ANNONSE