Annonse

Muse av Philipp Haug

Muse av Philipp Haug
2. august 2019 lep@freemindsmedia.com

02. august 2019

STEP BY STEP

Muse

Hår: Philipp Haug, TONI&GUY
Creative Direction: Sacha Mascolo-Tarbuck
Makeup: Lan Nguyen
Fotograf: Jack Eames

«Inspirasjonen bak denne looken er fashionmodellen Lera Abova fotografert av David Sims for Vogue Paris. Det interessante var sammensetningen av skjønnhet og råskap, styrke og mykhet, og tilslutt femininitet og androgyni. Inspirasjonen til formen kommer fra den nye amerikanske ambassaden her i London som ble designet av Kieran Timberlake. Fasaden har en utrolig kombinasjon av rektangulære former og sirkler, som utgjør et kraftfullt uttrykk».

Step 1
Start bakerst og arbeid med parallelle kurvede seksjoner, som løftes 90 grader ved toppen av seksjonen og følger hodets form. Graduer forsiktig i nakken for å skape en mykere form.

Step 2
På side-seksjonen skal du holde håret i en fingers bredde og klippe parallelt med den horisontale delingen. Bruk deretter scissor-over-comb teknikken for å skape et undercut område. Tilføy deretter detaljer gjennom håret på hårlinjen for å skape ekstra styrke.

Step 3
Fortsett med å ta parallelle horisontale seksjoner, inntil du når toppen av sideseksjonen. Flytt hver seksjon for å lage en stasjonær guide til å skape et grafisk omriss.

Step 4
Gå videre til topp-seksjonen og ta parallelle kurvede seksjoner. Hold håret i 90 grader for å flytte og avbryte formen på baksiden. Linjen er herved point cut, som øker skjærelinjen mot fronten.

Step 5
Bruk en label.m hårføner og label.m Cushion Brush føntørr håret fra side til side for å utjevne hårets ytre lag.

Step 6
Ta en stor trekant-seksjon fra fronten og del håret likt på hver side. Gre håret til dets naturlige fall, før du bruker frihåndsteknikk til point cut av håret innerside og ut, for å skape en flott, avrundet pannelugg.

Endelig resulatet

ANNONSE