Annonse

Om oss

Velkommen til Hair Magazine!

Hair Magazine er Nordens største fagblad til frisører. I det trykte magasin, online her på hairmagazine.no og på de sosiale medier kan du holde deg oppdatert på alt det spenndende som skjer i frisørbransjen, både lokalt og globalt.

Hair Magazine, som eies av Freeminds Media A/S, distribueres gratis til alle registrerte frisører i Norden, fire ganger i året. Til sammen har de Nordiske magasiner en rekkevidde på cirka 43.000 registrerte frisører, hvor 7.300 er i Danmark.

Freeminds Media

Freeminds Media A/S er et mediebyrå som produserer nisjemedier både online og i trykt format, spesifikt rettet mot frisørbransjen. Freeminds Media ble grunnlagt i Danmark i 2002 og er i dag bedre enn det noen gang har vært. Vi vokser så det ljomer og er alltid interesserte i nye samarbeid og muligheter for å ekspandere vår virksomhet. Kontakt oss gjerne på hello@freemindsmedia.com, hvis du har tips, idéer, ris eller ros.

Les mer om våre kjøps- og leveransevilkår her

Motta Hair Magazine gratis

Hair Magazine, som eies av Freeminds Media A/S distribueres gratis til alle registrerte frisører i Danmark seks ganger i året. Til sammen har våre nordiske magasiner et opplag på cirka 43.000 registrerte frisører. Mottar du av ulike årsaker ikke magasinet i dag, kan vi hjelpe deg med det! Send en mail med salongnavn og adresse til hello@freemindsmedia.com eller ring oss på +47 21 98 40 30, så står vi klar til å hjelpe til.

Abonner på Hair Magazine

Ønsker du mer enn ett eksemplar i salongen, eller er du ikke frisør men fortsatt interessert i å motta Hair Magazine? Uansett hva grunnen er for at du ikke mottar magasinet, vil vi selvfølgelig sørge for at du får det tilsendt hvis du ønsker det. Registrer deg som abonnent og få de seneste frisørnyhetene direkte hjem til deg fire ganger i året. Hair Magazine Norge: 480 kr./år + porto.

Hair Magazine Partners

Her på siden kan du se våre gode samarbeidspartnere samt lese mer om hver enkelt.

Les vår
Media Information

Annonsørinformasjon

Print

Hair Magazine er et fagblad rettet mot frisørbransjen i Norge. Vi henvender oss til mestre, assistenter og lærlinger i frisørbransjen og er uavhengige av eksterne interesser. Hair Magazine distribueres adressert til alle frisørsalonger samt frisørskoler i Norge, Danmark, Sverige og Finland.

Kvaliteten av Hair Magazine, både trykk og innhold, resulterer i en høy leserverdi, hvilket forsterker effekten av å annonsere.

Materialespesifikasjoner:

  • Farger i CMYK
  • High-res PDF-fil
  • Bilder i 300 dpi
  • Fonter skal være inkludert i PDF-filen
  • Tillegg 4 mm til beskjæring på alle sider
  • Lesbare elementer min. 10 mm fra kant
  • Leveres på mail til din kontaktperson, eller på hello@freemindsmedia.com

Vi tilbyr også kreative annonser som f.eks. advertorials, oppslag, tykke sider, postkort mm.

Online

Hairmagazine.no er frisørbransjens foretrukne onlinemedie i Norge og er en B2B hjemmeside som utelukkende henvender seg til frisører. Vi målretter promotering og markedsføring av hjemmesiden direkte mot frisørene, blant annet via vårt frisørfagblad Hair Magaine og våre sosiale medier.

Hairmagazine.no tilbyr flere måter å annonsere på, blant annet gjennom merkeregistreringer, annonsering i vårt elektroniske nyhetsbrev, solomail utsendelse, promoteringsartikler og ulike bannere på hjemmesiden.

Hvis du har spørsmål til noen av de ovenstående
punkter, er du velkommen til å kontakte oss på mail hello@freemindsmedia.com eller på telefon +47 21 98 40 30.

Hvis du skulle sitte inne med en god historie eller andre opplysninger som kan være av interesse for redaksjonen i Hair Magazine, er du velkommen til å sende oss en mail her.

Hair Magazine kan ikke holdes ansvarlige for eventuell nedetid, nedsatt fremkommelighet eller problemer med forbindelser. Det refunderes ikke penger for bannere, annonser eller registreringer pga. nedetid som Hair Magazine ikke direkte har innflytelse på, herunder naturkatastrofer, streik, kabelfeil hos direkte eller indirekte leverandør.