Annonse

#Prideinmyhair med Wella Professionals

#Prideinmyhair med Wella Professionals
3. juli 2019 lep@freemindsmedia.com

03. juli 2019

#Prideinmyhair med Wella Professionals

Tekst og foto: Wella Professionals

Wella er for tredje år på rad med og støtter PRIDE rundt om i verden. Ved siden av å være sponsor lanserer de i år dessuten det digitale initiativet #prideinmyhair. Konkurrer om en helg på Stockholm Pride sammen med Wella her!

Wella Professionals vil gjennom initiativet #prideinmyhair oppfordre både privatpersoner, frisører, stylister og folk i bransjen til å vise sin støtte og engasjement gjennom å farge håret sitt i noen av nyansene i Pride-flagget og spre det gjennom hashtaggen #prideinmyhair på sosiale medier.

–  Kjernen i virksomheten vår er farger og Pride sitt mest kjente symbol; Regnbueflagget, som består av seks ulike farger, der hver farge har en unik betydning og et unikt uttrykk. Dette ønsket vi å ta videre og skapte derfor initiativet #prideinmyhair. Hårfarge er en sentral måte å kunne uttrykke både sin personlighet og sin mening gjennom. Dette, sammen med grunnverdiene som både Pride og vi deler, gjør at vi virkelig blir en perfekt match. Sammen kan vi gjøre en forskjell, sier Tina Bergstedt, nordisk kommunikasjonssjef hos Coty Professional Beauty.

Vinn en reise for to til Stockholm Pride

Nå har du sjansen til å bli med Wella i festlighetene under Stockholm Pride. Konkurrer allerede i dag – vinneren får en weekendtur for to. Glem ikke å dele ditt bilde senest 9. juli!

Alt du behøver å gjøre for å delta i konkurransen er å dele ditt bilde med #prideinmyhair på Instagram. Les konkurransereglene her!

Ta sjansen og vinn en uforglemmelig helg under Stockholm Pride sammen med Wella.

ANNONSE