Annonse

Underjordisk inspirasjon fra Fondation Guillaume i Paris

Underjordisk inspirasjon fra Fondation Guillaume i Paris
12. juli 2019 lep@freemindsmedia.com

12. juli 2019

Underjordisk inspirasjon fra Fondation Guillaume i Paris

Tekst: Sofia Johansson (Lea Petrine red.)
Foto: Gunilla Bergfeldt

I løpet av den første helgen i juni holdt Intercoiffure Mondial arrangementet Spotlight i Paris. Eline Henriksen
og Vi Van Vu fra Norge fikk æren av å representere den norske delen av Fondation Guillaume under denne begivenhetsrike helgen i Paris.

Til årets kongress samlet nesten 400 Intercoiffure-medlemmer og juniorer fra alle verdens hjørner seg i Paris. Årets arrangement bød på en blanding av gamle tradisjoner, slik som Chevalerie Awards-seremoni og ny, frisk inspirasjon fra de unge i Foundation Guillaume.

Teamet fra Fondation Guilluame bestod denne gang av 18 entusiastiske unge fra forskjellig land. De hadde fått i oppgave å lage og vise en inspirerende kolleksjon under kongressens gallakveld.

Fredagen innebar mye planlegging og arbeid før det store showet lørdag kveld. Juniorene øvde med de forskjellige teknikkene og jobbet med mood boards for å finne både inspirasjon og den røde tråden i kolleksjonen. I løpet av ettermiddagen holdt mentorene et givende og inspirerende «hands on» seminar, innen det var tid for å ta kvelden.

De nordiske juniorene, blant annet Eline Henriksen (andre fra høyre) og Vi Van Vu (første fra høyre) fra Norge.

Showet ble vist i det imponerende lokalet Salle Wagram, hvor gjestene til arrangementet var samlet for å se alle de inspirerende show og frisører. Fondation Guillaume’s kolleksjon heter «Underworld Wonders» og består av fire forskjellige deler; Wolfpack, Fluids, Fairy Faune og Explosion Daganique.

«Det var en utrolig opplevelse å få lov til å være med på dette og virkelig utfordre seg selv. Dette medfører helt klart at man vokser både som frisør og menneske», forteller Frida Wiik, ordfører i Fondation Guillaume Sverige.

Kolleksjonen Underworld Wonders bestående av de fire forskjellige delene; Wolfpack, Fluids, Fairy Faune og Explosion Daganique.

Helgens siste dag bestod av flere «look and learns», hvor blant annet Gunilla Bergfeldt og Joakim Roos holdt inspirasjonsshow for Fondation Guillaume.

Nå forbereder juniorene i Fondation Guillaume seg til neste utfordring i august, hvor fire personer reiser til Kina for å lage et show, også der med det internasjonale teamet.

ANNONSE