Annonse

Velkommen hjem – til Linh Le på Vinderen

Velkommen hjem – til Linh Le på Vinderen
28. februar 2019 bal@freemindsmedia.com

28. februar 2019

Velkommen hjem – til Linh Le på Vinderen

– Jeg liker å gjøre ting annerledes, og tenke ut nye ideer. Det skal være gøy å jobbe her!

Hos Linh Le på Vindern føler man som å komme til et hjem.Hos Linh Le på Vindern føler man som å komme til et hjem.

I toppetasjen i et bygg på Vindern, Oslo, ligger frisørsalongen til Linh Le. En oase, en personlig skattekiste, en egen verden.
– Stedet her ligger litt gjemt, jeg vil at det skal være rolig atmosfære her, et sted hvor kundene senker skuldrene, er seg selv og kan slappe av. Jeg liker å tenke på salongen min som et hjem, forteller frisøren Linh Le. Hun har hatt sin salong i de samme lokalene i 4,5 år og stortrives med å gjøre ting på sin egen måte.

Reise for inspirasjon
Interiøret er kreativt, med fargerike møbler og puter, krystaller, levende lys, gullbrett med nydelig tekanne og -kopper, blomster, bøker, bilder, duft av aromadiffuser og spesielle gjenstander som Linh har kjøpt inn på sine mange reiser.
– Jeg liker å reise, få inspirasjon, møte mennesker og nye kulturer. Jeg plukker opp nye ideer på hoteller, restauranter og forretninger og tar med ideene hjem. Jeg er glad i London som er en stor smeltedigel, og Paris, jeg er mye i de to byene, og Østen på vinteren.

Linh Le har dekorert salongen med krystaller, fargerike puter og gjenstander som hun har kjøpt på sine mange reiser til Østen.Linh Le har dekorert salongen med krystaller, fargerike puter og gjenstander som hun har kjøpt på sine mange reiser til Østen.

Vaskestasjonen har vakre puter i stolene, med blomster og lys på bordet og knalloransje bilde på veggen. Det å nyte en hodebunnsmassasje her er en opplevelse. Tapetene på veggene er originale, de høye speilene har spesialrammer og frisørstolene er i transparent materiale. Ved hver stol står en keramikkpuff i gull og turkis hvor kundene kan sette fra seg vesken. Linh har håndplukket hver eneste ting og viser hennes kunstneriske og estetiske touch.
– Jeg tenker ikke på om stilen min er trendy, kul, hip eller «in». Jeg liker å utvikle en personlig stil, er heller mer klassisk. Jeg føler kundene mine trives her, og er at glad for at stedet ikke er så kjent. Mange liker å gå et sted hvor det kan være privat.

Hjemmekoselig
Det kommer mye lys inn fra vinduene og salongen har en avslappet, god stemning. Ja, det er helt riktig at det kjennes ut som å komme hjem til en man kjenner.
– Vi har mange faste kunder, og de trives med at det er hjemmekoselig her hos meg. Stemningen og den gode følelsen er viktig. Mange som ikke vært hos meg før, kan bli overrasket. Det virker unorsk, men jeg får heldigvis hyggelige tilbakemeldinger på konseptet.

Artikkelen er lengre – les hele portrettet med Linh i vårt online magasin her!


ANNONSE