Annonse

Wella TrendVision 2019

Wella TrendVision 2019
30. september 2019 lep@freemindsmedia.com

30. september 2019

Høyt nivå på Wella TrendVision 2019

Tekst: Hilde S. Palladino & Lea Petrine
Foto: Hilde S. Palladino & Julie Hrnčířová

Den nasjonale Wella TrendVision 2019 ble avholdt 19. september i Wellas lokaler i Oslo. Det var en dag fylt med masse inspirasjon og en spennende kåring. 15 dyktige finalister konkurrerte i de to forskjellige kategorier; Creative Artist of the Year og Color Artist of the Year.

Dagen startet med en live-konkurranse hvor frisørene hadde 3 timer på å gjenskape sine frisyrer. Samtidig som deltakerne klipte, farget og stylet sine modeller, gikk dommerne rundt og fulgte med på deres teknikker og arbeid. Da de tre timene var omme skulle hver deltaker presentere sine sluttresultat og fortelle om deres inspirasjon og visjon.

Juryen bestod av tre velkjente navn i bransjen; Karin Eiri, Kjell Nordström og Linn Linnea. Dommerne hadde ingen lett oppgave, og sier de hadde til dels heftige diskusjoner omkring vinnerne – kanskje særlig i kategorien Creative Artist.

På kvelden åpnet Wella dørene opp for fantastisk kåring med både live-avstemning som publikum kunne delta i, catwalkshow med alle modellene og til slutt den spennende prisutdelingen.

Dagens jury bestod av Karin Eiri, Kjell Nordström og Linn Linnea

Kjetil Grimsrud, vinner av Color Artist of the Year 2019 og hans modell.

De flinke vinnerne ble presentert og de to heldige som fikk gull var Kjetil Grimsrud fra White Studio og Sanya Minette Keränen fra Nikita Hair Byporten.

Kjetil imponerte dommerne med sin frisyre og fargeteknikk og gikk av med seieren i kategorien Color Artist of the Year 2019. Kjetil sin look var velutført og krevde presisjon. Dommeren Kjell Nordström forteller at han var nervøs på Kjetil sin bruk av tid under live-konkurransen. Men Kjetil presenterte et flott resultat og håndverk som imponerte både publikum og dommerne.

Sanya hadde en tydelig idé som både imponerte og provoserte dommerne og gikk av med seieren i kategorien Creative Artist of the Year 2019.
«Når en frisør rokker så fundamentalt med hva vi forventer og er vant til å se, og samtidig har en så klar historie og plan bak idéen sin, må man belønne det,» sier dommer Kjell Nordstöm om Sanya sin look.
Hun hentet inspirasjon fra så vel malerier som pels og dyreverdenen. Hun rokket aldri ved sin opprinnelige tanke, men ser samtidig hvorfor den provoserte dommerne.

Sanya Minette Keränen, vinner av Creative Artist of the Year 2019 og hennes modell.

De mest populære i live-avstemingen var Marthe Eriksen som vant People’s Choice i Color og Sandra Furuhovde som vant People’s Choice i Creative Artist.

De to gullvinnerne i TrendVision Award 2019 får æren av å representere Norge og Wella Nordic på en tredagers lang Creative Retreat i Sevilla i Spania. Der vil de bli utfordret, sammen med alle internasjonale vinnere, med nye kreative oppgaver som blir ledet av verdenskjente frisørikoner og stylistproffer.

I tillegg vinner de også to nordiske mentordager innen de reiser til Sevilla, skreddersydd for å gi vinnerne best mulig opplevelse når de kommer fram. De får også kurs og produkter fra Wella Professionals i det kommende året.

Vi i Hair Magazine gratulerer så mye til alle årets vinnere!

 

Creative Artist of the Year 2019

Gull: Sanya Keränen – Nikita Hair Byporten
Sølv: Iselin Akslen – Linda Velvære Salong
Bronsje: Johanne Monge – Comino Frisør Moss
People’s Choice: Sandra Furuhovde – Studio 5 AS

Color Artist of the Year 2019

Gull: Kjetil Grimsrud – White Studio
Sølv: Aicha Amalie Hissaoui – Nikita Hair Byporten Plan 2
Bronsje: Jackie Anna Aveta – Comino Frisør
People’s Choice: Marthe Eriksen – Timeout Frisør AS

ANNONSE